Καλοκαίρι

Διακοπές χωριστά: Τι σημαίνουν;

χωριστες διακοπες

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και τα σχέδια για διακοπές όλο και πληθαίνουν.
Οι φίλες σου προτείνουν να φύγετε μαζί μερικές μέρες, αφήνοντας πίσω το αγόρι σου.
Εκείνος έχει διάθεση για camping και εξερεύνηση της φύσης, ενώ εσύ ονειρεύεσαι άνετες διακοπές αγκαλιά με ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα.
Ο χειμώνας πέρασε βαρύς από υποχρεώσεις και θέλεις να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς χαλαρά και ξέγνοιαστα με τον σύντροφό σου.

Read More…

Καλοκαιρινός έρωτας ή κάτι παραπάνω;

3. καλοκαιρινος ερωτας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλες οι αισθήσεις βρίσκονται στο απόγειο τους! Λίγο ο καυτός ήλιος, λίγο τα μικροσκοπικά ρούχα που καλύπτουν ελάχιστα το σώμα, λίγο το παιχνίδισμα με το δροσερό νερό της θάλασσας, οδηγούν σε αύξηση της ερωτικής διάθεσης. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, να νιώθεις εντονότερα την ανάγκη να φλερτάρεις, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο, δίχως να σκέφτεσαι τα "πρέπει" και τα "μη" του χειμώνα. Και να που εκείνος ανταποκρίνεται στο ερωτικό σου κάλεσμα και ένα ειδύλλιο ξεκινά...έχει, όμως, άραγε μικρή ημερομηνία λήξης;

Read More…

Καλοκαιρινοί καβγάδες: τι πρέπει να προσέξεις

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ανυπομονείς για ανέμελες διακοπές μαζί με τον αγαπημένο σου! Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιείς πως οι διακοπές σου δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τις περίμενες και οι πρώτοι καβγάδες κάνουν την εμφάνισή τους! Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Read More…

3 Απλά βήματα για να βρείτε τον έρωτα του καλοκαιριού!

3 ?????? ??? ???? α καλοκαιριου

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος όπου όλες οι αισθήσεις μας βρίσκονται σε εγρήγορση, είμαστε γεμάτες ενέργεια και έντονη ερωτική διάθεση. Ο ελληνικός ήλιος και οι μαγευτικές παραλίες της χώρας μας δημιουργούν το καταλληλότερο ίσως σκηνικό για να αναπτυχθεί ένας νέος έρωτας!

Read More…