Πως να διαχειριστείς έναν καβγά με τον σύντροφό σου

2. Καβγάς με σύντροφο

Οι συγκρούσεις σε μία σχέση δεν είναι ούτε κάτι το παράξενο, ούτε το αφύσικο. Άλλωστε, πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά ειδικά όταν οι δύο σύντροφοι επιθυμούν μια ανοιχτή και ειλικρινή σχέση, στα πλαίσια της οποίας θα νιώθουν την ασφάλεια να εκφράσουν τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους; Δεν συγκρούεται μόνο εκείνος που επί μονίμου βάσεως υποχωρεί, καταπίνει και υπομένει…

Read More…

Χτίζοντας μια επιτυχημένη συντροφική σχέση …

3. epityximeni sidrofiki sxesi

Είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό και ως τέτοιο έχει ανάγκη από συντροφικότητα και σχέσεις οικειότητας και αγάπης. Το βρέφος, από τη στιγμή της γέννησής του, εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τη φροντίδα των γονέων του έτσι ώστε να λάβει τα απαραίτητα για την επιβίωσή του, όπως: τροφή, ζεστασιά, προστασία. Ωστόσο, μέσα στην «οικογενειακή φωλιά» το βρέφος, πέρα από τα υλικά αγαθά των οποίων γίνεται αποδέκτης, αρχίζει και μαθαίνει να αλληλεπιδρά με τους γύρω του καθώς και να σχηματίζει σταθερούς δεσμούς αγάπης, οι οποίοι το βοηθούν να διαμορφώσει την ατομική του ταυτότητα, αλλά και άποψη για τον κόσμο γύρω του.

Read More…

Φοβάται τη δέσμευση; 5 λόγοι που εξηγούν το γιατί!

4 φοβία δέσμευσης

Συχνά, πολλά προβλήματα στη σχέση έχουν να κάνουν με τον φόβο είτε του ενός, είτε και των δύο συντρόφων να δεσμευτούν ο ένας στον άλλο.

Read More…

Τοξικοί άνθρωποι

5. toxic_people

Έχεις νιώσει ποτέ με το που σε πλησιάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα να χάνεται το χρώμα από τη μέρα σου; Μία αρνητική αύρα να σε πλαισιώνει τσακίζοντας κάθε διάθεση για χαμόγελο; Έχεις σκεφτεί πως κάποια άτομα είναι σαν να "ρουφούν" όλη τη θετική σου ενέργεια και πως σε κάνουν να αμφιβάλεις, ακόμα και να νιώθεις μειονεκτικά για τον εαυτό σου, δημιουργώντας σου την αίσθηση πως τα κάνεις ΟΛΑ λάθος; Μήπως πλαισιώνεσαι από "τοξικούς ανθρώπους" οι οποίοι σου προκαλούν άγχος, θυμό και σου μεταδίδουν μια μίζερη διάθεση για ζωή μέσα από την κάθε τους λέξη;

Read More…

Τοξικές σχέσεις: πως να τις διαχειριστώ

6. release-attachments-to-toxic-relationships`

Η τοξικότητα έχει να κάνει με τη διαβάθμιση της δυνατότητας μιας ουσίας να προκαλέσει βλάβη σε έναν οργανισμό. Άραγε, μήπως και οι ανθρώπινες συμπεριφορές είναι δυνατόν να επιδρούν κατά τρόπο αντίστοιχο στο άτομο προκαλώντας του μία σειρά από βλάβες;

Read More…

Το δίλημμα του ακανθόχοιρου

7. ακανθοχοιρος

Σύμφωνα με το δίλημμα του ακανθόχοιρου, το οποίο πρωτοεμφανίζεται στο έργο του Schopenhauer ' Parerga und Paralipomena' και το 1921 στο 'Group Psychology and the Analysis of the Ego' του Freud, μια ομάδα σκαντζόχοιρων στην προσπάθειά τους να έρθουν κοντά για να ζεσταθούν μια χειμωνιάτικη μέρα, έπρεπε να καταβάλουν προσπάθεια για να βρουν την ισορροπία έτσι ώστε και να πάρουν τη ζεστασιά αλλά και να μην τραυματιστούν μεταξύ τους με τα αιχμηρά τους αγκάθια.

Read More…

Τι ξενερώνει τον άντρα σε μια σχέση;

8. τι ξενερωνει τον αντρα

Οι άντρες μπορεί να λατρεύουν πραγματικά την κοπέλα τους, αλλά ακόμα και στις πιο υγιείς σχέσεις υπάρχουν κάποιες γυναικείες συμπεριφορές που είναι δυνατόν να τους ξενερώσουν!

Read More…

Τι να κάνεις για να μη νιώσεις πίεση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

10. valentine s day

Μέσα Φλεβάρη...η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Στρέφω το κεφάλι στις στολισμένες βιτρίνες, οι οποίες ξεχειλίζουν από καρδιές σε κάθε μέγεθος και υλικό: μικρές, μεγάλες, γιγάντιες, χάρτινες, βελούδινες, φουσκωτές, από γλάσο, σοκολάτα ή μπισκότο! Σε κάθε βήμα μου με ακολουθούν οι αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ και μου βάζουν την ιδέα να δοκιμάσω, γιατί όχι, τις 50 αποχρώσεις του γκρι...Άραγε, "ο καλός μου" έχει την ίδια διάθεση με μένα;

Read More…

Τα ψέματα σε μια σχέση...

9.truth-lies

Έχεις εμπλακεί ποτέ σε μία σχέση όπου ο σύντροφός σου ψεύδεται συστηματικά; Αν ναι, τότε μπορείς να νιώσεις πόσο επώδυνη και ψυχοφθόρα είναι μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι. Πότε συμβαίνει κάτι σοβαρό, ικανό να επισκιάσει την ευτυχία στη σχέση σου και πότε απλά ανησυχείς υπερβολικά, φτιάχνοντας φανταστικά σενάρια με το μυαλό σου.

Read More…

Τα 5 στάδια ενός χωρισμού

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με μία απώλεια, γιατί και ο χωρισμός θεωρείται απώλεια, είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να περάσεις από κάποια στάδια έως ότου αποδεχτείς τελικά τα νέα δεδομένα. Όσο διαφορετικά κι αν βιώνει ο καθένας τον χωρισμό, το σίγουρο είναι πως ο δρόμος μέχρι την αποδοχή δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Προετοιμάσου, λοιπόν, για τις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν και μην ξεχνάς να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως όταν βγεις από αυτή τη διαδικασία θα είσαι ποια μια πιο δυνατή και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Read More…

Σχέσεις handsaplast!

Συχνά, είτε μετά από μια σχέση που σε έχει στιγματίσει, είτε αφότου έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που είσαι μόνη, δίχως σύντροφο, μπορεί να συμβιβαστείς με μία νέα σχέση με έναν άντρα που είναι το «καλό παιδί», σταθερός και ικανός να σου προσφέρει μια σχετικά άνετη ζωή, δίχως όμως να σου προκαλεί «πεταλούδες στο στομάχι», να σου διεγείρει συναισθήματα πάθους ή να κατακλύζει η σκέψη του το μυαλό και την καρδιά σου.

Read More…

Σχέσεις συναισθηματικής εξάρτησης

lock

"Δεν μπορώ να μην ξέρω που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή ο σύντροφός μου. Ανησυχώ όποτε δεν απαντάει αμέσως στο τηλέφωνο, ακόμα κι όταν ξέρω πως εκείνη την ώρα βρίσκεται στη δουλειά".
"Παραπονιέται διαρκώς πως δεν του αφήνω προσωπικό χώρο και χρόνο. Δεν καταλαβαίνω..Πώς μπορεί να θέλει να βγει με τους φίλους του; Εμένα πότε θα με δει;"
"Είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο και όποτε ο σύζυγός μου λείπει από το σπίτι, χάνεται μαζί του και η χαρά μου. Δεν αντέχω να μένω μόνη μου".
"Είμαι δύο μήνες με τον σύντροφό μου και είναι όλη μου η ζωή! Θέλω να του στέλνω μηνύματα, να τον βλέπω κάθε μέρα και να τα κάνω όλα μαζί του. Διαφορετικά δεν έχει νόημα. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα! Όταν δε μου δίνει σημασία κλαίω και φοβάμαι πως θέλει να χωρίσουμε..."

Read More…

7 μυστικά για μια επιτυχημένη σχέση!

8. 7 μυστικα για μια επιτυχημενη σχεση

Είναι γεγονός ότι στο ξεκίνημα μιας σχέσης όλα τα ζευγάρια επιθυμούν μια ευτυχισμένη κοινή ζωή, όπου θα κυριαρχούν η αγάπη, ο αιώνιος έρωτας, ο αλληλοσεβασμός, η ειλικρίνεια, η αλληλοϋποστήριξη, η εμπιστοσύνη και ο ρομαντισμός. Πεποίθηση δε των περισσοτέρων είναι ότι η δική τους σχέση θα είναι διαφορετική από των άλλων και ότι το μέλλον τους μαζί θα είναι αρμονικό και ονειρεμένο. Υπάρχει όμως η τέλεια σχέση; Και αν ναι, πώς μπορούμε να την αποκτήσουμε;

Read More…

Συμβιβασμοί σε μια σχέση. Πότε να σταματήσω;

Βλέποντας τις σχέσεις από μια ρομαντική οπτική γωνία, η καθεμία από μας αναζητά αυτόν τον μοναδικό κάποιον που θα την κάνει να νιώσει ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη. Αυτό δε σημαίνει απόλυτη ταύτιση με τον άλλο, αλλά τέλειο ταίριασμα των δύο πλευρών. Κάτι σαν δύο κομμάτια πάζλ που ενώνονται άψογα και δημιουργούν ένα εναρμονισμένο σύνολο. Η αναζήτηση, όμως, του «Κύριου Τέλειου» είναι κάτι το ουτοπικό και έτσι οι συμβιβασμοί σε μία σχέση κάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους. Αλλά μέχρι πόσους συμβιβασμούς θα πρέπει να προχωρήσεις;

Read More…

Ο δεκάλογος της απιστίας!

1. Ο 10 λογος της απιστιας

Φαίνεται πως είτε βρίσκεσαι μπροστά σε μια νέα σχέση, είτε βιώνεις έναν χρόνιο δεσμό, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο σύντροφός σου να σε απατήσει. Μάλιστα, οι άντρες οδηγούνται ευκολότερα στην απιστία, αλλά συνήθως επιστρέφουν στη σύντροφο ή σύζυγό τους, ενώ οι γυναίκες, εάν οδηγηθούν σε μια τέτοια πράξη τείνουν να εγκαταλείπουν τον σύντροφό τους, ξεκινώντας μια νέα σταθερή σχέση με τον επόμενο άντρα που θα μπει στη ζωή τους.

Read More…

Σεξουαλική επιθυμία: τι γίνεται όταν εκείνος θέλει ενώ εσύ όχι;

Τα πράγματα σε μία σχέση μπορεί να γίνουν αρκετά περίπλοκα σε περίπτωση που ο ένας σύντροφος επιθυμεί την σεξουαλική επαφή, ενώ ο άλλος όχι ή τουλάχιστον όχι τόσο συχνά. Σε αυτήν την περίπτωση το «Εγώ» μπορεί να πληγεί, καθώς είναι πιθανό ο ένας σύντροφος να νιώσει απόρριψη και ο άλλος αισθήματα ενοχής. Επιπρόσθετα, αυτός που βιώνει έντονη την επιθυμία για σεξουαλική επαφή, όχι μόνο μένει ανικανοποίητος, αλλά παράλληλα νιώθει και μη ερωτεύσιμος.

Read More…

Πως να τον φλερτάρεις με επιτυχία...

flirting
Κάποιοι μιλούν για την "τέχνη" του φλερτ, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια αυθόρμητη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, η προσέγγιση ενός άλλου ατόμου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον εάν νιώθεις μια έντονη έλξη για αυτό! Ακριβείς "οδηγίες χρήσεως" ίσως να μην υπάρχουν, αλλά θα μπορούσες να δοκιμάσεις τα παρακάτω:

Read More…

Πως να αυξήσεις την σεξουαλική απόλαυση!

Είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα, είναι καλό να προσπαθείς συνεχώς να βελτιώνεις και να εμπλουτίζεις την σεξουαλική σου ζωή έτσι ώστε να αυξάνονται τα ποσοστά της απόλαυσης και της ικανοποίησης. Συχνά χρειάζεται να αναζητήσεις νέους τρόπους προκειμένου να ανακτήσεις το χαμένο ενδιαφέρον για το σεξ ή για να ανανεώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι. Τα παρακάτω ίσως σου φανούν χρήσιμα!

Read More…

Όταν εκείνος λέει: «δεν πιστεύω στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου»

10a οταν δεν πιστευει στην ημερα του Βαλεντινου


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει κι εσύ προσπαθείς όλο αγωνία να ανακαλύψεις τι έκπληξη ετοιμάζει για εσένα ο αγαπημένος σου. Θέλεις να είναι όλα ξεχωριστά για εσάς τους δύο και να νιώσεις πραγματικά μοναδική και επιθυμητή. Όμως, εκείνος έχει την ίδια άποψη;

Read More…

Οδηγίες για μια καλή σχέση

3. Odhgiew gia mia kalh sxesh

Ο άνθρωπος είναι από τη φύση του ον κοινωνικό που αποζητά την εγγύτητα και την οικειότητα με τους γύρω του. Έχει ανάγκη να αγαπήσει, αλλά και να αγαπηθεί. Να δώσει, αλλά και να λάβει. Σε αυτό, άλλωστε, βασίζονται και οι διαφυλικές σχέσεις.

Read More…

Ο πρώην και πότε πρέπει να επιστρέψεις …


? ????? ??? ????  να επιστρεψεις

Η σχέση σου με έναν ξεχωριστό για σένα άντρα έχει φτάσει στο τέλος της ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις εσύ, μέχρι που ο πρώην σου εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού σου με ένα πλατύ χαμόγελο γεμάτο υποσχέσεις για ένα καλύτερο, κοινό μέλλον!

Read More…

'Νιώθω μόνη μετά τον χωρισμό: Πώς να νικήσεις τη θλίψη'

Ακόμα κι αν είχες συνειδητοποιήσει πως η σχέση σου δεν πήγαινε καλά, το σίγουρο είναι πως η απόφαση του χωρισμού πληγώνει και αλλάζει τη ζωή σου. Ειδικά όταν η απόφαση παίρνεται από τον σύντροφό σου, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, κυρίως γιατί δεν έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς την κατάσταση, αλλά ουσιαστικά βρίσκεσαι προ τετελεσμένου γεγονότος. Εκτός αυτού, σταδιακά αρχίζεις να νιώθεις μοναξιά, η οποία επιδεινώνεται κάθε φορά που συναναστρέφεσαι με άλλα ζευγάρια, τα οποία φαίνονται χαρούμενα και ερωτευμένα.

Read More…

Συντροφική Σχέση: Βάλε τα Κατάλληλα Συστατικά

suntrofiki sxesi

Πολλές φορές με ρωτούν εάν υπάρχουν "μυστικά συστατικά" για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης σχέσης. Τι χρειάζεται τελικά προκειμένου το ζευγάρι να νιώθει ικανοποιημένο και ευτυχισμένο...

Read More…

Μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο!

Από την παιδική κιόλας ηλικία, μαθαίνουμε πως ο έρωτας αποτελεί το ένα και μοναδικό απαραίτητο συστατικό για έναν επιτυχημένο γάμο. Σχεδόν κάθε παραμύθι κλείνει τις σελίδες του με την ηρωίδα στην αγκαλιά του πρίγκιπά της και την αγάπη τους να έχει κατανικήσει κάθε εμπόδιο και κακό ξόρκι! Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική καθώς αν κάθε γάμος βασιζόταν μόνο στο πρωταρχικό πάθος και ρομαντισμό, το πιθανότερο θα ήταν να λήξει μετά από τους πρώτους 7-8 μήνες. Αυτό συμβαίνει γιατί τα συναισθήματα μεταβάλλονται όπως και η διάθεση. Προκειμένου να κρατήσει ένας γάμος, η αγάπη θα πρέπει να αποτελεί τόσο ένα βαθύ συναίσθημα, όσο και μία συνειδητή απόφαση για έναν κοινό βίο με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Read More…

Μήπως ο σύντροφός σου δεν "αποχωρίζεται" την πρώην του;

2. Όταν δεν αποχωρίζεται την πρωην

Πολλές φορές η "πρώην" του καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα στη σχέση σας. Είτε από πρόθεση, είτε από όχι, με κάποιον τρόπο την βρίσκεις μπροστά σου: τηλεφωνήματα στον σύντροφό σου όταν εκείνη δε νιώθει καλά, σε εξόδους με κοινές τους παρέες, όταν σου μιλάει για εκείνη λέγοντας πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση και πως τους ενώνουν κοινές εμπειρίες.

Read More…

Καλοκαιρινός έρωτας ή κάτι παραπάνω;

3. καλοκαιρινος ερωτας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλες οι αισθήσεις βρίσκονται στο απόγειο τους! Λίγο ο καυτός ήλιος, λίγο τα μικροσκοπικά ρούχα που καλύπτουν ελάχιστα το σώμα, λίγο το παιχνίδισμα με το δροσερό νερό της θάλασσας, οδηγούν σε αύξηση της ερωτικής διάθεσης. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, να νιώθεις εντονότερα την ανάγκη να φλερτάρεις, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο, δίχως να σκέφτεσαι τα "πρέπει" και τα "μη" του χειμώνα. Και να που εκείνος ανταποκρίνεται στο ερωτικό σου κάλεσμα και ένα ειδύλλιο ξεκινά...έχει, όμως, άραγε μικρή ημερομηνία λήξης;

Read More…

Καλοκαιρινοί καβγάδες: τι πρέπει να προσέξεις

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ανυπομονείς για ανέμελες διακοπές μαζί με τον αγαπημένο σου! Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιείς πως οι διακοπές σου δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τις περίμενες και οι πρώτοι καβγάδες κάνουν την εμφάνισή τους! Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Read More…

Διαπροσωπικές σχέσεις και οικονομική κρίση

Είναι γεγονός ότι τόσο η ψυχική όσο και η σωματική υγεία επηρεάζονται δυσμενώς σε περιόδους οικονομικών κρίσεων. Μάλιστα, ειδικά για τις συναισθηματικές διαταραχές, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι κατατάσσονται ανάμεσα στις πρώτες αιτίες που προκαλούν σημαντική ανικανότητα, ενώ μέχρι το 2020 υπολογίζεται ότι θα έρχονται δεύτερες σε συχνότητα μετά την ισχαιμική καρδιοπάθεια.

Read More…

Γιατρεύοντας τις πληγές ενός χωρισμού

Το διαζύγιο ή ο χωρισμός από μία σοβαρή σχέση, θεωρούνται από τις πιο επώδυνες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει το άτομο. Αυτό, μεταξύ άλλων, συμβαίνει και επειδή εκείνη τη στιγμή νιώθεις πως ο πόνος δε θα σταματήσει ποτέ. Συχνά αναρωτιέσαι: «Πόσο καιρό θα μου πάρει να το ξεπεράσω;», «Πώς θα είναι η ζωή δίχως τον σύντροφό μου;», «Θα βρω κάποιον άλλο ή μήπως καταλήξω μόνη μου;». Όλη αυτή η αβεβαιότητα, πολλές φορές, φαντάζει χειρότερη από μια δυστυχισμένη σχέση!

Read More…

Γιατί με προσελκύουν τα "λάθος άτομα";

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί είτε σιωπηλά ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου, είτε φωναχτά παρέα με τις φίλες σου: "Τι συμβαίνει και τραβάω συνεχώς το λάθος άτομο;" "Γιατί εμπλέκομαι διαρκώς σε προβληματικές σχέσεις;" "Γιατί τα πράγματα στη σχέση μου να είναι πάντα τόσο δύσκολα;"...

Read More…

Γιατί δεν πρέπει να μένεις σε μια σχέση μόνο για το σεξ...

Σίγουρα η φυσική έλξη είναι εξίσου σημαντική με την συναισθηματική και λόγω αυτού η καλή σεξουαλική ζωή αποτελεί βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένης σχέσης. Ωστόσο, είναι άραγε από μόνη της αρκετή προκειμένου να κρατηθεί μια σχέση;

Read More…

Βρίσκοντας τον κατάλληλο σύντροφο: Εύκολο για κάποιους, αρκετά δύσκολο για άλλους…

5. Βρισκοντας τον καταλληλο συντροφο

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποια άτομα δεν μένουν σχεδόν ποτέ δίχως μια σχέση, έχοντας την τάση να γνωρίζουν συνεχώς και σχετικά εύκολα νέους συντρόφους, ενώ κάποια άλλα αν και επιθυμούν έντονα τον έρωτα και την συντροφικότητα δεν μπορούν να συνάψουν ή να διατηρήσουν μια ερωτική σχέση; Υπάρχει άραγε κάποια μυστική συνταγή; Κάποιο ιδιαίτερο τέχνασμα; Γιατί υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση;
«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ»

Read More…

Τα πρότυπα συμπεριφοράς για τους άνδρες και τις γυναίκες

Άραγε υπάρχει διαφορετικότητα στην ανδρική και γυναικεία συμπεριφορά ή μήπως σταδιακά «κατασκευάσθηκαν» συμπεριφορές διαφορετικές για τον άνδρα και την γυναίκα;

Read More…

Άντρες: Οδηγίες "χρήσεως!"

6. Αντρες οδηγιες χρησεως

Έχεις ευχηθεί ποτέ να υπήρχε ένα εγχειρίδιο με "οδηγίες χρήσεως" για τους άντρες; Κάτι που ανά πάσα στιγμή να σε καθοδηγεί σχετικά με το τι να κάνεις και τι όχι στη σχέση με τον σύντροφό σου, τι είναι αυτό που μπορεί να απεχθάνεται στη συμπεριφορά σου, αλλά και με τι μπορεί να σε λατρέψει;

Read More…

Ανδρική αυτοϊκανοποίηση: Πόσο κακό κάνει στη σχέση;

Έχεις νιώσει ποτέ πως ο σύντροφός σου σε αποκλείει από τη σεξουαλική του ζωή, επειδή προσφέρει ερωτική ικανοποίηση ο ίδιος στον εαυτό του; Το γεγονός αυτό σου έχει δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με το εάν σε βρίσκει ακόμα ελκυστική και ποθητή; Αναρωτιέσαι μήπως η σχέση σου κινδυνεύει;

Read More…

6 Πράγματα που έχουμε παρεξηγήσει στους άντρες

Στις μέρες μας, οι διαφυλικές σχέσεις γίνονται ολοένα και δυσκολότερες, ολοένα και πιο σύνθετες. Οι σύντροφοι συχνά παρεξηγούν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα να δημιουργείται δυσαρέσκεια, ακόμα και ένταση, μέσα στη σχέση. Οι γυναίκες πιστεύουμε ότι οι άντρες δεν μας καταλαβαίνουν, ενώ οι άντρες θεωρούν πως πολλές φορές γινόμαστε υπερβολικές και ιδιαίτερα απαιτητικές.

Read More…

3 Απλά βήματα για να βρείτε τον έρωτα του καλοκαιριού!

3 ?????? ??? ???? α καλοκαιριου

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος όπου όλες οι αισθήσεις μας βρίσκονται σε εγρήγορση, είμαστε γεμάτες ενέργεια και έντονη ερωτική διάθεση. Ο ελληνικός ήλιος και οι μαγευτικές παραλίες της χώρας μας δημιουργούν το καταλληλότερο ίσως σκηνικό για να αναπτυχθεί ένας νέος έρωτας!

Read More…

10 Πράγματα που μπορούμε να μάθουμε απο τους άντρες

7. 10 pragmata pou boroume na ma8oume apo tous andres

Κάποιοι υποστηρίζουν πως οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν τόσο πολύ που είναι σαν να προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες. Κάποιοι άλλοι λένε πως τα δύο φύλα αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, δηλαδή πως αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο. Ότι από τα δύο κι αν ισχύει το σίγουρο είναι πως οι περισσότερες από εμάς, κάποια στιγμή στη ζωή μας, έχουμε ζηλέψει κάποιες αντρικές αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Read More…