Συντροφικότητα

Άντρες: Τι βρίσκουν ελκυστικό σε μία Γυναίκα;

6

Τι κάνει τελικά ελκυστική μια γυναίκα; Είναι περισσότερο η εξωτερική της εμφάνιση ή η προσωπικότητα και ο αέρας που αποπνέει;

Φαίνεται πως εκτός από τις καμπύλες και κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως είναι τα μεγάλα μάτια και τα σαρκώδη χείλη, που τραβούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την προσοχή των αντρών, υπάρχει μια σειρά από εσωτερικά χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν την γυναίκα πιο θελκτική στα αντρικά μάτια.

Read More…

Χτίζοντας μια επιτυχημένη συντροφική σχέση …

3. epityximeni sidrofiki sxesi

Είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό και ως τέτοιο έχει ανάγκη από συντροφικότητα και σχέσεις οικειότητας και αγάπης. Το βρέφος, από τη στιγμή της γέννησής του, εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τη φροντίδα των γονέων του έτσι ώστε να λάβει τα απαραίτητα για την επιβίωσή του, όπως: τροφή, ζεστασιά, προστασία. Ωστόσο, μέσα στην «οικογενειακή φωλιά» το βρέφος, πέρα από τα υλικά αγαθά των οποίων γίνεται αποδέκτης, αρχίζει και μαθαίνει να αλληλεπιδρά με τους γύρω του καθώς και να σχηματίζει σταθερούς δεσμούς αγάπης, οι οποίοι το βοηθούν να διαμορφώσει την ατομική του ταυτότητα, αλλά και άποψη για τον κόσμο γύρω του.

Read More…