Απιστία

Απιστία: Τι να κάνεις εάν έχεις αποφασίσει να τον συγχωρέσεις…

Απιστία κ συγχώρεση

Η απιστία μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα, για διαφορετικούς ανθρώπους και για το λόγο αυτό δεν αποτελεί απαραίτητα αιτία οριστικού χωρισμού. Η εμπιστοσύνη κλονίζεται και ανοίγουν πληγές που άλλοτε μένουν ανοιχτές μολύνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση - φτάνοντάς την στο τέλος - άλλοτε όμως κλείνουν και το ζευγάρι πηγαίνει παρακάτω με νέα εφόδια στο σάκο της σχέσης. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το άκουσμά της σοκάρει, προκαλείται θυμός, πόνος και το αίσθημα της προδοσίας. Επομένως, ακόμα και αν έχεις αποφασίσει να τον συγχωρέσεις, η διαδικασία κάθε άλλο παρά απλή και εύκολη θα είναι.

Read More…

Τα ψέματα σε μια σχέση...

9.truth-lies

Έχεις εμπλακεί ποτέ σε μία σχέση όπου ο σύντροφός σου ψεύδεται συστηματικά; Αν ναι, τότε μπορείς να νιώσεις πόσο επώδυνη και ψυχοφθόρα είναι μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι. Πότε συμβαίνει κάτι σοβαρό, ικανό να επισκιάσει την ευτυχία στη σχέση σου και πότε απλά ανησυχείς υπερβολικά, φτιάχνοντας φανταστικά σενάρια με το μυαλό σου.

Read More…

Ο δεκάλογος της απιστίας!

1. Ο 10 λογος της απιστιας

Φαίνεται πως είτε βρίσκεσαι μπροστά σε μια νέα σχέση, είτε βιώνεις έναν χρόνιο δεσμό, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο σύντροφός σου να σε απατήσει. Μάλιστα, οι άντρες οδηγούνται ευκολότερα στην απιστία, αλλά συνήθως επιστρέφουν στη σύντροφο ή σύζυγό τους, ενώ οι γυναίκες, εάν οδηγηθούν σε μια τέτοια πράξη τείνουν να εγκαταλείπουν τον σύντροφό τους, ξεκινώντας μια νέα σταθερή σχέση με τον επόμενο άντρα που θα μπει στη ζωή τους.

Read More…

Μήπως ο σύντροφός σου δεν "αποχωρίζεται" την πρώην του;

2. Όταν δεν αποχωρίζεται την πρωην

Πολλές φορές η "πρώην" του καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα στη σχέση σας. Είτε από πρόθεση, είτε από όχι, με κάποιον τρόπο την βρίσκεις μπροστά σου: τηλεφωνήματα στον σύντροφό σου όταν εκείνη δε νιώθει καλά, σε εξόδους με κοινές τους παρέες, όταν σου μιλάει για εκείνη λέγοντας πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση και πως τους ενώνουν κοινές εμπειρίες.

Read More…