6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στη σχέση!

6 ???? ??? ?????? ??  γυναικες στη σχεση

Η ύπαρξη στενών και ισορροπημένων διαπροσωπικών σχέσεων σχετίζεται με την καλή σωματική και ψυχική υγεία. Πόσο, όμως, εύκολο είναι αυτό; Μήπως σαμποτάρεις τον εαυτό σου, εμποδίζοντας τη δημιουργία μιας ευτυχισμένης και επιτυχημένης ζωής;
Ακολουθούν μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που μπορεί να κάνεις σε μία σχέση, ταλαιπωρώντας όχι μόνο τον σύντροφο, αλλά και τον εαυτό σου.

Read More…

Τι να κάνεις όταν δεν συμπαθείς τον σύντροφο της κολλητής σου!

best friends

Είσαι στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου ακούγοντας την κολλητή σου να σου εξιστορεί πόσο καταπληκτικός είναι ο νέος της σύντροφος ευχόμενη, ωστόσο, να μην έρθει εκείνη η στιγμή που θα σε ρωτήσει τη γνώμη σου για εκείνον. Συμμετέχεις στην κουβέντα συγκαταβατικά, ενώ μέσα σου θέλεις να της φωνάξεις: «Δεν είναι αυτός για σένα! Δεν μου αρέσει!». Κρατάς τα χείλη σου ερμητικά κλειστά από φόβο μήπως σου ξεφύγει έστω και ένα μικρό επιφώνημα αγανάκτησης για εκείνον και καταλήξετε να σου κλείσει το τηλέφωνο θυμωμένα.

Read More…

5 Σημάδια που μαρτυρούν πως θέλεις να έχεις τον έλεγχο!

θελω τον ελεγχο

Συχνά η ανάγκη για αποδοχή, αναγνώριση και ασφάλεια οδηγεί στην τάση για έλεγχο των πραγμάτων. Δημιουργείται, δηλαδή, σταδιακά η πεποίθηση πως «προκειμένου να με αγαπούν, θα πρέπει να είμαι χρήσιμη και για να είμαι χρήσιμη θα πρέπει να μπορώ να κάνω και να κατευθύνω τα πάντα». Όμως, με τον τρόπο αυτό βρίσκεσαι αντιμέτωπη με μια διαρκή αγωνία για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, αλλά και πως σε περίπτωση που κάνεις κάποιο λάθος οι συνέπειες για τη ζωή σου θα είναι ολέθριες!

Read More…

Τι Κάνεις όταν δεν Συμπαθείς τους Φίλους του;


???? ??? ????????? ?? ?? ?????? ??? pic

Σε μια συντροφική σχέση αναπόφευκτα θα κληθείς να αναπτύξεις σχέσεις και επαφές με τους φίλους του, είτε αυτό συμβεί από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας σας, είτε καθώς η σχέση θα προχωράει. Όσο έχεις εσύ αγωνία να τους γνωρίσεις, άλλο τόσο έχουν κι εκείνοι, καθώς ξέρουν πως έμμεσα θα επηρεάσεις τη σχέση τους μαζί του.

Read More…

Άντρες: Τι βρίσκουν ελκυστικό σε μία Γυναίκα;

6

Τι κάνει τελικά ελκυστική μια γυναίκα; Είναι περισσότερο η εξωτερική της εμφάνιση ή η προσωπικότητα και ο αέρας που αποπνέει;

Φαίνεται πως εκτός από τις καμπύλες και κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως είναι τα μεγάλα μάτια και τα σαρκώδη χείλη, που τραβούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την προσοχή των αντρών, υπάρχει μια σειρά από εσωτερικά χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν την γυναίκα πιο θελκτική στα αντρικά μάτια.

Read More…

10 Σημάδια που σου Δείχνουν ότι Είναι Τρελός για Σένα

10 ??????? ??? ?????  τρελος για σενα

Μεγαλώνοντας ο καθένας από μας διαμορφώνει μια διαφορετική εικόνα για το τι σημαίνει «σε αγαπάω» και «σε θέλω πραγματικά κομμάτι της ζωής μου». Ανάλογα με τις καταβολές, αλλά και τις πρότερες εμπειρίες μας σε επίπεδο συντροφικών σχέσεων, αξιολογούμε διαφορετικά το κατά πόσο αυτά που λαμβάνουμε από τον σύντροφό μας είναι αυτά που μας αξίζουν ή όχι, αλλά και κατά πόσο είναι όντως τρελός για μας.

Read More…

6 Πράγματα που κάνει Διαφορετικά στις Σχέσεις η Γυναίκα με Αυτοπεποίθηση

1a ή αυτο
Η αυτοπεποίθηση επηρεάζει τα κίνητρα και τη συμπεριφορά του ατόμου σε κάθε κατάσταση όπου υπάρχει η πιθανότητα τόσο για ανταμοιβή, όσο και για κάποιο κόστος. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στις σχέσεις, καθώς υπάρχει τόσο την πιθανότητα ανταμοιβής (αποδοχή από τον άλλον), όσο και η πιθανότητα κόστους (απόρριψη).

Read More…

Πως να διαχειριστείς έναν καβγά με τον σύντροφό σου

2. Καβγάς με σύντροφο

Οι συγκρούσεις σε μία σχέση δεν είναι ούτε κάτι το παράξενο, ούτε το αφύσικο. Άλλωστε, πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά ειδικά όταν οι δύο σύντροφοι επιθυμούν μια ανοιχτή και ειλικρινή σχέση, στα πλαίσια της οποίας θα νιώθουν την ασφάλεια να εκφράσουν τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους; Δεν συγκρούεται μόνο εκείνος που επί μονίμου βάσεως υποχωρεί, καταπίνει και υπομένει…

Read More…

Χτίζοντας μια επιτυχημένη συντροφική σχέση …

3. epityximeni sidrofiki sxesi

Είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό και ως τέτοιο έχει ανάγκη από συντροφικότητα και σχέσεις οικειότητας και αγάπης. Το βρέφος, από τη στιγμή της γέννησής του, εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τη φροντίδα των γονέων του έτσι ώστε να λάβει τα απαραίτητα για την επιβίωσή του, όπως: τροφή, ζεστασιά, προστασία. Ωστόσο, μέσα στην «οικογενειακή φωλιά» το βρέφος, πέρα από τα υλικά αγαθά των οποίων γίνεται αποδέκτης, αρχίζει και μαθαίνει να αλληλεπιδρά με τους γύρω του καθώς και να σχηματίζει σταθερούς δεσμούς αγάπης, οι οποίοι το βοηθούν να διαμορφώσει την ατομική του ταυτότητα, αλλά και άποψη για τον κόσμο γύρω του.

Read More…

Φοβάται τη δέσμευση; 5 λόγοι που εξηγούν το γιατί!

4 φοβία δέσμευσης

Συχνά, πολλά προβλήματα στη σχέση έχουν να κάνουν με τον φόβο είτε του ενός, είτε και των δύο συντρόφων να δεσμευτούν ο ένας στον άλλο.

Read More…