Όταν η Σχέση των Ονείρων σου Καταλήγει σε Εφιάλτη!

???? ? ?????  ??? ??????? ? ου Καταλήγει ?? ???????

Ξεκινάς να βγαίνεις μαζί του και νιώθεις πως όλα είναι τέλεια! Σε φροντίζει, σε έχει σαν βασίλισσα, σου κάνει όλα τα χατίρια! Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα και ενώ είστε πλέον μαζί, αντικρύζεις έναν άλλο εαυτό. Σου υψώνει διαρκώς τη φωνή και σε προσφωνεί χρησιμοποιώντας υποτιμητικά επίθετα, κριτικάρει αρνητικά κάθε σου κίνηση, σε περιορίζει μέσα στο σπίτι, σε κάνει να πιστεύεις πως όλα τα κάνεις λάθος…

Read More…

Γυναίκες σε Απόγνωση: Ποια Είναι τα Σημάδια

xas

Η απόγνωση αποτελεί κακό σύμβουλο και οδηγεί στην υιοθέτηση κακών πρακτικών από τους συντρόφους. Η γυναίκα που απεγνωσμένα θέλει να κάνει σχέση στη ζωή της, συνήθως καταλήγει στο αντίθετο αποτέλεσμα. Αν και πολλές φορές δεν καθίσταται αντιληπτό από την ίδια, γίνεται απωθητική για τον άντρα, είτε γιατί δείχνει υπερβολικά διαθέσιμη, είτε γιατί χάνει την προσωπικότητά της στην προσπάθειά της να γίνει αποδεκτή από τους άλλους.

Read More…

6 Λόγοι που οι γυναίκες μιλούν πολύ!

1  6 λόγοι που οι γυναικες μιλουν πολυ

Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου συναντάς γυναίκες που μιλούν! Που μιλούν πολύ! Στο αυτοκίνητο, στο τηλέφωνο, στην καφετέρια, στον δρόμο…Γυναίκες που έχουν ανά πάσα στιγμή κάτι να πουν για την δουλειά, τον σύντροφο, την καθημερινότητά τους. Αναλυτικές και περιγραφικές, ακόμα και για γεγονότα ήσσονος σημασίας. Χείλη που ανοιγοκλείνουν εκτοξεύοντας πληροφορίες. Βλέμματα που προσμένουν την ανταπόκριση του συνομιλητή τους.

Read More…

Χτίζοντας την Αυτοεκτίμηση και Αυτοπεποίθηση του Παιδιού σας!

2 χτιζοντας την αυτοεκτιμηση του παιδιου σας

Η αυτοεκτίμηση εξαρτάται από το σύνολο των αντιλήψεων, πεποιθήσεων και συναισθημάτων που έχει το άτομο για τον εαυτό του, σε μια δεδομένη στιγμή της ζωής του. Διαφέρει από την αυτοπεποίθηση, γιατί ενώ η πρώτη πηγάζει από την αξιολόγηση του εαυτού, η δεύτερη πηγάζει από την αξιολόγηση των ικανοτήτων του ατόμου στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως τόσο η έλλειψη αυτοπεποίθησης όσο και αυτοεκτίμησης συμβάλλει στην ανάπτυξη της αποθάρρυνσης, κατά την οποία το άτομο πιστεύει ότι δεν αξίζει.

Read More…

Τα Μυστικά Επιτυχίας μιας Επαγγελματικής Συνέντευξης

3 τα μυστικα επιτυχιας μιας επαγγελματικης συνεντευξης

Όσα προσόντα κι αν έχεις, όσο οξυδερκής κι αν είσαι, καλό θα είναι να μην ξεχνάς πως η συνέντευξη για μια θέση εργασίας αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ταυτόχρονα απαιτητικό κομμάτι της διαδικασίας επιλογής. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ως συνεντευξιαζόμενος.

Read More…

Πως να Λέω «ΟΧΙ» Δίχως Ενοχές!

4 πως να λεω οχι διχως ενοχες

Συνήθως, οι άνθρωποι έχουμε την τάση να λέμε «ναι» στις απαιτήσεις και επιθυμίες των γύρω μας, καθώς είτε δεν θέλουμε να τους στεναχωρήσουμε, είτε επειδή αξιολογούμε τις δικές τους ανάγκες ως πιο σημαντικές.

Read More…

Οδηγός Αισιοδοξίας

5 οδηγος αισιοδοξιας

Τα γεγονότα που βιώνει το τελευταίο διάστημα η χώρα μας θα έλεγε κανείς πως μόνο σε αισιόδοξες σκέψεις δε θα μπορούσαν να οδηγήσουν. Ωστόσο, αισιοδοξία δε σημαίνει "είμαι αποκομμένος από την πραγματικότητα", αγνοώντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια, φερόμενος ανέμελα και αδιάφορα. Αισιοδοξία σημαίνει πως συνεχίζω να ελπίζω, αντιμετωπίζοντας την κάθε μέρα με χαμόγελο και πίστη σε μια καλύτερη έκβαση των πραγμάτων!

Read More…

Κόμπλεξ: Τι Είναι και Πώς Αντιμετωπίζονται

6 κομπλεξ

Πάνω στα νεύρα σου όλο και κάποιον θα έχεις χαρακτηρίσει "κομπλεξικό" τόσο λόγω της συμπεριφοράς του, όσο και λόγω της στάσης του απέναντι στο σώμα και την εξωτερική του εμφάνιση.

Read More…

Ημέρα της Γυναίκας

7 Ημερα της γυναικας

Γυναίκα: Μια λέξη, πολλές διαστάσεις, πολλαπλοί ρόλοι. Το βρέφος που γεννιέται γένους θηλυκού προικίζεται με τις αρετές της ενσυναίσθησης, της αφοσίωσης, της δέσμευσης, της στωικότητας, της κατανόησης και μετουσιώνεται σταδιακά σε γυναίκα ανάλογα με τα επιτεύγματά του.

Read More…

Η Ψυχολογία της Παχυσαρκίας

8 Ψυχολογια της παχυσαρκίας

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι υψηλές θερμοκρασίες καλούν τον κόσμο στις παραλίες για ώρες ξεγνοιασιάς, διασκέδασης και παιχνιδίσματος με το δροσερό νερό! Ωστόσο, το συναίσθημα της χαράς μπορεί εύκολα να δώσει τη θέση του σε αυτό της ενοχής, λόγω των περιττών κιλών που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα..

Read More…