10 Συμβουλές για να Έχεις Καλή Ψυχολογία!

10 gia kali psixologia

Σε μια εποχή όπου οι κοινωνικές συνθήκες και απρόβλεπτοι παράγοντες, όπως ο Covid-19, διαμορφώνουν έναν νέο τρόπο ζωής, ίσως περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να διασφαλίσουμε εκτός από τη σωματική και την ψυχολογική μας ευεξία.

Read More…

10 Τρόποι για να Παραμείνεις Αισιόδοξος!

122903090_10222168300769440_8013282095346686151_o

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σου, ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, όπου η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχουν τελικά σημασία τόσο τα γεγονότα αυτά καθ’ αυτά, όσο ο τρόπος με τον οποίο τα ερμηνεύουμε. Μέσα στο καθετί, ακόμα και στο πιο αρνητικό, μπορείς να εντοπίσεις μια θετική πλευρά και να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Read More…

Πώς να σταματήσεις τις αρνητικές σκέψεις!

negativitiy_1024x1024

Μήπως επαναφέρεις ένα αρνητικό γεγονός στο μυαλό σου ξανά και ξανά;
Μήπως αναζητάς διαρκώς την επιβεβαίωση των γύρω σου για να νιώσεις ηρεμία και ασφάλεια;
Μήπως ταράζεσαι υπερβολικά όταν τα πράγματα δεν σου πηγαίνουν όπως ακριβώς τα είχες σχεδιάσει;

Read More…

Οδηγός Αισιοδοξίας

5 οδηγος αισιοδοξιας

Τα γεγονότα που βιώνει το τελευταίο διάστημα η χώρα μας θα έλεγε κανείς πως μόνο σε αισιόδοξες σκέψεις δε θα μπορούσαν να οδηγήσουν. Ωστόσο, αισιοδοξία δε σημαίνει "είμαι αποκομμένος από την πραγματικότητα", αγνοώντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια, φερόμενος ανέμελα και αδιάφορα. Αισιοδοξία σημαίνει πως συνεχίζω να ελπίζω, αντιμετωπίζοντας την κάθε μέρα με χαμόγελο και πίστη σε μια καλύτερη έκβαση των πραγμάτων!

Read More…