Αναβλητικότητα

Μήπως χρειάζομαι ψυχολόγο; 8 λόγοι ότι ήρθε η ώρα!

????? ?? ??? ? ε ψυχολογο

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή του ατόμου που η ψυχική του υγεία κλονίζεται τόσο έντονα που όσο κι αν προσπαθεί μόνο του διαπιστώνει πως δεν μπορεί να απαλύνει τα δυσάρεστα ψυχολογικά ή και σωματικά συμπτώματα. Τα αρνητικά συναισθήματα το κατακλύζουν, η καθημερινότητα γίνεται δυσλειτουργική, ενώ αρχίζει να βιώνει μια έντονη δυσφορία που συχνά το απομακρύνει από τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η συμβολή ενός ψυχολόγου κρίνεται ιδιαίτερα βοηθητική και ανακουφιστική.

Read More…

Συμβουλές για Καλύτερη Διαχείριση του Χρόνου

3 διαχειριση χρονου

Συχνά νιώθουμε ότι δεν μας φτάνουν οι 24 ώρες της ημέρας για να κάνουμε αυτά που πρέπει και αυτά που θέλουμε. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής γεμίζουν τους περισσότερους από μας άγχος για να προλάβουμε τις δεκάδες καθημερινές ενέργειες που πρέπει να γίνουν στον χώρο της δουλειάς, του σπιτιού, αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Read More…

Χρόνος: Φίλος ή Εχθρός;

Time-Management-Skills

Ο τρόπος διαχείρισης του χρόνου δεν μπορεί να είναι ίδιος για όλους, καθώς πολλά εξαρτώνται από την προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Κάποιοι θέλουν να προσχεδιάζουν και να οργανώνουν το χρόνο τους λεπτομερώς, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για σχεδιασμό. Ωστόσο, ο καθένας από μας μπορεί να φτιάξει το προσωπικό του χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με τις ανάγκες, τα θέλω και το προσωπικό του στυλ, καθώς οι δεξιότητες διαχείρισης του χρόνου φαίνεται να είναι αναγκαίες δεξιότητες για κάθε άτομο που επιθυμεί να είναι αποτελεσματικό και παραγωγικό.

Read More…